bruidsmoederkleding opmaat gemaakt door Jos Exler.

Als je dochter of zoon volgend voorjaar / zomer gaat trouwen en je nog een outfit voor de grote dag moet vinden, zijn we hier om je te helpen. Van elegante bloemverschuivingen tot tijdloze monochrome looks en knielange jurken met jassen of mouwen, we weten precies hoe je ervoor moet zorgen dat je er op de grote dag goed uitziet. Een van de luxe varianten is om bruidsmoederkleding opmaat te laten maken, daarvoor kunnen we de couture van Jos Exler adviseren. Klik hier voor contact informatie.

Als moeder van de bruid, is een van onze grootste tips om je te helpen je voor de trouwdag te kleden, om je dochter te raadplegen. Vraag haar of er een bepaalde kleur is waarvan ze zou willen dat je ze draagt? Of dat je inspiratie moet halen uit de bruidsmeisjekleding? Misschien wilt u de moeder van de bruidegom ook vragen wat zij draagt, zodat u elk kunt aankleden in stijlen die elkaar aanvullen.

Een ander ding om inspiratie uit te halen is de trouwlocatie. Als de bruiloft plaatsvindt in een tuin, kun je kijken naar het dragen van een gebloemde jurk. Als het een moderne stadshuwelijk is, kun je overwegen om een gewaagde blokkleur te dragen.

Categorie├źn: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *